Eväitä työn muutokseen koronakriisin jälkeen

9.3.2022

Mies istuu lentokentän penkillä ja katselee lentokoneen nousua.

Työväen Sivistysliiton vetämä hanke Eväitä työn muutokseen koronakriisin jälkeen kohdentaa toimenpiteitä Helsinki-Vantaan lentokentän alueella toimiville yrityksille tai sinne palveluja tuottaville yrityksille ja niiden työntekijöille.

Tavoitteena on tukea yrityksiä selviytymään koronapandemian aiheuttamista vaikeuksista ja tukea yritysten elpymistä. Hankkeen palveluilla ja toimenpiteillä tuetaan muutoskyvykkyyttä ja osaamista sekä ylläpidetään työntekijöiden työkykyä, jotta palautuminen kriisin jälkeen onnistuu turvallisesti ja vältytään pitkäaikaisilta haittavaikutuksilta. Kohderyhmän yrityksille tarjotaan tukea ja työvälineitä muutosjohtamisen vahvistamiseen.

Palveluihin ja toimenpiteisiin voi osallistua työntekijä, jolla on työsuhde voimassa. Osallistuja voi olla koko- tai osa-aikatyöntekijä, extra tai lomautettu (osa- tai kokoaikaisesti).

Hankkeen päätoteuttaja on Työväen Sivistysliitto TSL ja osatoteuttajia ovat Careeria ja JHL-opisto. Sidosryhmäkumppaneita ovat Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Palvelualojen ammattiliitto PAM ja Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL. Euroopan sosiaalirahaston rahoittama yhteishanke on käynnissä 1.9.2021–31.5.2023.

Infotilaisuus yrityksille 5.4.2022

Tervetuloa yritysten infotilaisuuteen 5.4.2022 klo 15.00–17.00 Careerian Tikkurilan toimipisteeseen osoitteeseen Virnatie 5, 01300 Vantaa.

Esite yritysten infotilaisuudesta 5.4.2022 klo 15.00–17.00. Tilaisuus järjestetään Careerian Tikkurilan toimitiloissa osoitteessa Virnatie 5, 01300 Vantaa.

Lisätietoa hankkeesta:

TSL: Eväitä työn muutokseen koronakriisin jälkeen
Facebook: www.facebook.com/evaitatyonmuutokseen
Twitter: @evaitatyonmuut1
Careeria: Jaana Ekfors, jaana.ekfors@careeria.fi, puh. 0400 722 537
Esite: Eväitä työn muutokseen koronatilanteessa