Tervetuloa osallistumaan Careerian ensimmäistä kertaa järjestettävään dronen käytön perusteet -koulutukseen

26.7.2023

Drone lentämässä metsässä

Harkitsetko dronen hyödyntämistä, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Careerian koulutuksessa pääset hankkimaan helposti vahvan perusosaamisen dronelaitteista ja niiden hyödyntämisestä. Koulutuksen osana suoritat lennättämiseen vaadittavan kauko-ohjaajan viranomaistutkinnon ja saat arvokkaita käytännön vinkkejä toimintaan. Lisäksi harjoittelemme lentämistä, ilmakuvaamista ja kuvausaineiston käsittelyä.

Opi dronelaitteiden tehokas hyödyntäminen

Tässä koulutuksessa käsitellään yleisiä dronelaitteita ja niiden käyttöä kuvaamisessa. Opit myös turvallisen toiminnan periaatteet sekä ilmailumääräykset. Lisäksi opastamme rekisteröitymisessä ja suoritat A1-A3 kauko-ohjaajan tutkinnon (Traficom).

Koulutuksessa tutustut laitteiden toimintoihin ja opit niiden tehokkaan hyödyntämisen lentoharjoittelun avulla. Pääset kokeilemaan ilmakuvaamista ja opit editoimaan ja julkaisemaan kuvamateriaalia ammattimaisesti. Tavoitteena on tarjota sinulle kattavat tiedot dronen hyödyntämisestä kuvauksessa sekä varmistaa turvallinen ja vastuullinen lennättäminen.

Muuta huomioitavaa

Koulutuksessa ei tarvita omaa laitteistoa, mutta jos sinulla on jo oma drone, voit halutessasi käyttää sitä koulutuksen aikana.

Droneoperaattoriksi rekisteröityminen Traficomiin ei ole pakollista, mutta jos haluat rekisteröityä, osallistuja vastaa siitä maksusta itse. Sen sijaan A1-A3 kauko-ohjaajan pätevyyden suorittaminen sisältyy koulutuksen hintaan.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on myös mahdollisuus suorittaa laajempi kauko-ohjaajan tutkinto A2, mikäli hän niin haluaa.

Koulutuksen aikataulu

Seuraava Careerian järjestämä koulutus alkaa Porvoossa 31.8.2023. Ilmoittautuminen viimeistään 28.8.2023

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki: https://careeria.fi/koulutus/dronen-kayton-perusteet/

Koulutuksen hinta: 300 €/osallistuja (sis. alv 24 %)

Lisätietoja:

Careeria: Petri Kantola, petri.kantola@careeria.fi, puh. 0400 910 203
Traficom: https://droneinfo.fi/fi/