Uratreffit verkossa kesätyöteemalla 9.2.2022

3.2.2022

Mies katsoo tietokoneruutua, jossa näkyy monta ihmistä kokouksessa samaan aikaan.

Uratreffit – tietoa työelämästä opiskelijoille ja työtä etsiville 

Kesätyömahdollisuuksista kertomassa HOK Elanto, Ropo Capital, Tokmanni ja Wilhelmiina Palvelut

Liity mukaan virtuaalitapahtumaan ja tule kuulemaan, millaisia kesätöitä yrityksillä on tarjota.

Aika: keskiviikko 9.2.2022, klo 13.00–15.00

Klo 13.00–13.30
Hok Elanto
HOK-Elannon ravintoloissa tuotetaan elämyksiä asiakkaille ilolla ja intohimolla. Etsimme keittiöön ja saliin uusia tekijöitä ja alan ammattilaisia, jotka rakastavat ruokaa ja osaavat nauttia elämästä kaikilla aisteilla.
Raflojen kesärekryt on käynnissä 17.1.–6.3.!

HOK-Elannon kaupan alan myyjät palvelevat asiakkaitamme hymyssä suin ja täydellä sydämellä. Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä Alepoissa, S-marketeissa, Prismoissa, Sokoksella ja Asiakasomistajapalveluissa.
Kaupan alan kesärekryt 7.2.-6.3.

13.30–14.00
Ropo Capital
Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen.
Meillä työskentelee yhteensä lähes 400 liiketalouden ja teknologian ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme.

Työllistämme Porvoossa lähes 60 asiakaspalvelun ammattilaista. Etsimme joukkoomme lisää asiakasneuvojia tuottamaan avuliasta, ystävällistä sekä ratkaisukeskeistä asiakaspalvelua laskutus- ja maksuvalvonta-asioissa. Haluatko luoda kokemuksen, jossa asiakas saa ratkaisun mahdollisimman nopeasti ja asiantuntevasti yhdellä kontaktilla? Onko tavoitteellinen ja ripeätahtinen puhelinpalvelu ehdottomasti sinun juttusi ja saa sinut loistamaan? Jos vastasit kyllä, sopisit varmasti osaksi @ropojengiä!

14.00–14.30
Tokmanni
Tervetuloa kuulemaan kesätöistä täysi-ikäisille myymälöissämme ja puutarhamyymälöissämme ympäri Suomen. Konttorin joissakin toiminnoissa Mäntsälässä ja erityisesti Mäntsälän varastollamme on tarvetta sekä kesätyöntekijöille että vakituisille työntekijöille. Kerromme muistakin mahdollisuuksista, meillä on kuitenkin aina avoimia työpaikkoja joissakin toimipaikoissamme ja mielellämme tarjoamme työmahdollisuuksia opiskelijoille ja työelämään siirtyville.

  • Kesätöitä myymälöissä ja puutarhamyymälöissä ympäri Suomen (suunnattu täysi-ikäisille)
  • Kesätöitä ja vakituisia töitä Mäntsälän varastolla (täysi-ikäiset)
  • Kesätöitä Mäntsälän konttorilla joissakin osastoissa (täysi-ikäiset)

14.30–15.00
Wilhelmiina palvelut
Etsimme lähihoitaja- ja hoitoalan opiskelijoita kesätöihin Wilhelmiinaan eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Liity mukaan Uratreffeille.