Uratreffit verkossa 10.5. VBO & ISS

11.3.2022

Uratreffien logo.

Uratreffit – tietoa työelämästä opiskelijoille ja työtä etsiville 

Tervetuloa virtuaalisille Uratreffeille 10.5. klo 13.00 – 14.00. Mukana Osuuskauppa Varuboden-Osla sekä kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys ISS.

VBO 13.00–13.30

Osuuskauppa Varuboden-Osla on kaksikielinen osuuskauppa, joka toimii itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla sekä Ahvenanmaalla. Harjoitamme päivittäis- ja käyttötavarakauppaa (S-market, Sale, Prisma, Sokos), liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa (ABC), puutarha- ja kukkamyyntiä (S-Garden) sekä ravintolatoimintaa (Rosso ja Coffee House).

Meillä on toimialueellamme n. 50 toimipaikkaa. Olemme toimialueellamme merkittävä työnantaja työllistäen noin 900 oman alansa ammattilaista.

Avoimet työpaikat: https://vbo.fi/tyopaikat/

ISS 13.30–14.00

ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kehitämme asiakkaan liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Me välitämme sinusta.


Ammattilaisemme työskentelevät teknisten palveluiden, siivouksen, turvallisuuden, ravintolapalveluiden ja aulapalveluiden parissa. Lisäksi meillä on lähes 800 toimihenkilöä työnjohdon, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän, henkilöstöhallinnon, talouden, kehityksen ja liiketoiminnan johdon tehtävissä.

Tarjoamme myös satoja työssäoppimispaikkoja; meillä on vuosittain 300 oppisopimusopiskelijaa, ja olemmekin yksi Suomen suurimmista oppisopimuskouluttajista.
Avoimet työpaikat: https://tyopaikat.iss.fi/

Osallistu virtuaalitapahtumaan tästä

_____________________________________________________________________________________________________

Uratreffit selkosuomeksi – tule kuulemaan työpaikoista!

Aika: keskiviikko 20.4.2022 klo 13–14

13-13.30 SOL

Tervetuloa kuulemaan, millainen yritys SOL on ja millaisia työmahdollisuuksia SOL tarjoaa.
Tässä esittelyssä kerromme siivousalan työpaikoista, mutta esittelemme lyhyesti myös muut toimialamme (kiinteistöhuolto, turvallisuuspalvelut, pesulapalvelut, henkilöstövuokraus). Tarjolla on vakituisia työpaikkoja ja kesätöitä.

Voit tutustua meihin ennakkoon: www.sol.fi

13.30-14 Yrjö ja Hanna Kodit

Olemme Yrjö ja Hanna Kodit, kotimainen hoitoalan ammattilaisten ja tulevaisuuden osaajien työpaikka, jossa ihmiset ja arjen hyvinvointi ovat etusijalla. Valtakunnallinen ja kotimainen Yrjö ja Hanna Kodit toimii vahvalla eettisellä arvopohjalla tarjoten asumisratkaisuja ikääntyneiden ja muiden erityisryhmien arjen turvaamiseksi. Yksiköitä meillä on 22, Helsingistä Rovaniemelle. Pääkaupunkiseudulla meillä on yksiköitä Helsingissä (Herttoniemi, Kamppi, Lauttasaari ja Vuosaari), Espoossa (Matinkylä ja Suurpelto) sekä Vantaalla (Martinlaakso ja Myyrmäki). Haemme tällä hetkellä yksiköihimme lähihoitajia sekä hoitoapulaisia, myös kesätöitä on vielä tarjolla.

Avoimet työpaikat täällä: www.yrjojahanna.fi

Linkki tapahtumaan

_____________________________________________________________________________________________________

Uratreffit verkossa 4.5.2022 | Bilfinger & Coor

Virtuaaliset Uratreffit järjestetään 5.4. klo 13–14. Tervetuloa mukaan kuulemaan mielenkiintoisista työmahdollisuuksista!

13.00-13.30 Bilfinger

Bilfinger on kansainvälinen teollisuuden ja tekniikan palveluiden tuottaja useilla eri aloilla ja markkinoilla. Konsernilla on maailmanlaajuisesti 31,000 työntekijää ja pääkonttori sijaitsee Mannheimissa, Saksassa. Pohjoismaissa olemme edustettuina Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa, ja meitä on 3,500 työntekijää erilaisissa projekteissa mielenkiintoisille asiakkaillemme sekä koti- että ulkomailla.

Palvelumme kattaa koko ketjun käsittäen konsultoinnin, tekniikan alan, tuotannon, kokoonpanon, kunnossapidon, seurannan – sekä myös ympäristötekniikan ja digitaaliset sovellukset. Bilfingerillä olemme sitoutuneet tuottamaan lisäarvoa ja työskentelemään jatkuvan kehityksen parissa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitoutuminen hyvinvointiin, turvallisuuteen ja ympäristöön on tärkeä osa toimintaamme, mikä tekeekin meistä kilpailukykyisiä.

Arvomme ovat We Create, We Care, We Can, ja etsimmekin henkilöitä ketkä omaksuvat nämä arvot, sekä antavat panoksensa edelleen kehittyvälle Bilfingerin pohjoiselle alueelle. Tulemalla osaksi #TeamBilfinger, pääset työskentelemään ammattitaitoisten ja työhönsä omistautuneiden kollegojen kanssa, mielenkiintoisten asiakkaiden parissa, sekä samalla kehität ammattitaitoasi ja itseäsi.

Linkki avoimiin työpaikkailmoituksiin


13.30-14.00 Coor

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut ja monenlaisia urapolkuja.

Tiesitkö myös, että:

• Coorin Espoon toimiston siivous hoidetaan täysin kemikaalittomasti otsonivedellä.
• Yritysvastuullisuutta arvioiva EcoVadis on myöntänyt Coorille kultatason tunnustuksen.
• Coorilla on oma tehdaspalokunta Kotkan Karhulassa.
• Coor-konsernissa on tehty päätös siirtyä sähköautojen käyttöön.
• Coor Suomessa työskentelee 48 eri kansallisuutta.
• Coorissa työskentelee muun muassa siivoojia, kiinteistöhuoltajia, vartijoita, LVI-asentajia, sähköasentajia, toimistoassistentteja ja tukifunktioiden ammattilaisia.

Meillä Coorissa on usein mahdollisuus ottaa alan opiskelijoita harjoittelijoihin ja etsimme tiimiimme myös uusia coorilaisia vakituisiin työsuhteisiin.

Ennen tapahtumaa voit käydä jo tutustumassa meihin coorilaisiin somen puolella. Löydät meidät Instagramista nimellä coor_suomi ja Facebookista nimellä Coor Finland.

#coorsuomi

Rekisteröidy linkistä etukäteen

Tai liity Teams-linkillä

_____________________________________________________________________________________________________

Aika: torstai 24.3.2022 klo 13–15

Tervetuloa mukaan kuulemaan neljän eri yrityksen tarjoamista työmahdollisuuksista hoitoalalla!

klo 13.00-13.30 Mehiläinen

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä – laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.
https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat
 

klo 13.30-14.00 Hoitokoti Päiväkumpu

Hei sinä elämäniloinen hoiva-alan opiskelija, valmistuva lähihoitaja. Etsimme Hoitokoti Päiväkummun yksiköihin Helsinkiin lähihoitajaopiskelijoita keikkatyöhön ja kesätöihin, toivomme että olet jo suuntautumisvaiheen opiskelija, myös oppisopimusmahdollisuus. Etsimme valmistuvia lähihoitajia , hoiva-avustajien on mahdollisuus työllistyä meille. 
www.paivakumpuhoiva.fi

klo 14.00-14.30 Uudenmaan Seniorikodit

Me Uudenmaan Seniorikodeilla haemme jatkuvasti uusia työkavereita hoivakodeillemme vanhusten hoitotyöhön. Suurin osa meistä on lähi- ja perushoitajia ja toiseksi suurin ammattiryhmä on sairaanhoitajat. Avustavien työntekijöiden (hoiva-avustaja, hoitoapulainen, laitoshuoltaja) merkitys on tärkeä. Meillä työskentelee myös fysioterapeutteja, geronomeja ja sosionomeja sekä keittiöammattilaisia. On tittelisi mikä tahansa on tärkeintä, että olet sydämellinen vanhustenhoitaja.🧡https://rekry.seniorikodit.fi/

klo 14.30-15.00 Autismisäätiö

Hei sinä sosiaalialan opiskelija! Haemme yksikköihimme kesätyöntekijöitä, keikkalaisia sekä vakituisia työntekijöitä. Autismisäätiön toiminta perustuu syvään ymmärrykseen autismikirjon ihmisten tarpeista ja potentiaalista. Tuemme ja innostamme autismikirjon ihmisiä kokemaan onnistumisia ja iloitsemaan taidoistaan. https://toihin.autismisaatio.fi/

Rekisteröitymislomake webinaariin löytyy täältä

_____________________________________________________________________________________________________

Uratreffit 10.3.2022

Työmahdollisuuksista kertomassa Boomeranger ja Onninen.

Liity mukaan virtuaalitapahtumaan ja tule kuulemaan, millaisia töitä yrityksillä on tarjota.

Aika: torstai 10.3.2022 klo 13–14

Klo 13.00–13.30
Boomeranger
Boomeranger suunnittelee ja valmistaa Loviisan Valkossa omalla tehtaallamme kovapohjaisia kumiveneitä eli ns. RHIB (Rigid Hull Inftable Boat) – veneitä kokoluokassa 6–14 metriä maailman merivoimille, erikoisjoukoille ja merivartiostoille.

Töitä tarjolla:

✔sähköasentajille

✔varustelu- ja moottoriasentajille

✔huoltoasentajille

Lisäksi Boomeranger tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia esim. Työelämässä oppimisen suorittamiseen ja oppisopimuksella opiskeluun

13.30–14.00
Onninen

Onninen on yli 100-vuotias suomalainen yritys, ja osa K-ryhmän Rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Työllistämme noin 1 200 työntekijää Suomessa, ja toimimme 7 maassa.  

Myymme LVI-, sähkö-, kylmä-, energiatuotteita ja työvälineitä asiakasyrityksille monikanavaisesti: verkkokaupassa ja 54 myymälää kattavan verkoston avulla.

Töitä tarjolla:

✔erilaisiin teknisen myynnin tehtäviin

✔Onninen Express -myymälöiden myyntitehtäviin

✔logistiikan työtehtäviin

Tilaisuuteen ilmoittautuminen:

Suosittelemme rekisteröitymään tilaisuuteen etukäteen. Liittyminen onnistuu kuitenkin myös suoraan Teams-linkin kautta.

Osallistuminen Uratreffeille:

Rekisteröitymislomake löytyy täältä

Teams-linkki tapahtumaan