Mies istuu nojatuolissa kannettava tietokone sylissä, taustalla seisoo nainen.

Etsitkö henkilöstölle uutta osaamista?

Me Careeriassa jalostamme osaamista työelämää varten. Ymmärrämme aidosti työelämän tarpeet ja vaatimukset. Suunnittelemme ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaamme tilanteeseen sopivaksi.

Tutustu koulutuspalveluihimme!

Rakennetaanko juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutuskokonaisuus?

Tunnista henkilöstösi osaamistarpeet

Tiedätkö millaista osaamista työyhteisössäsi on? Osaamiskartoituksen avulla voidaan kartoittaa henkilöstön tämän hetkinen osaaminen ja selvittää osaamistarpeet.

Osaamiskartoituksen perusteella laaditaan henkilöstölle osaamisen kehittämissuunnitelma, joka pohjautuu yrityksen liiketoiminnan kannalta relevantteihin osaamistarpeisiin.

Yrityskohtaiset koulutukset

Haluatko räätälöityä tutkintokoulutusta omalle henkilöstölle?

Muotoilemme yrityskohtaisen tutkintokoulutuksen  liiketoimintanne tavoitteita vastaavaksi. Koulutuksen  sisällöt suunnittelemme yhdessä kanssanne. Koulutusryhmä koostuu ainoastaan teidän omasta henkilökunnastanne.

Yrityskohtaiseen tutkintokoulutukseen on saatavissa myös rahoitustukea 30 %.

TäsmäKoulutuksella osaaminen ajan tasalle

Onko yrityksenne toiminnassa tapahtunut muutoksia?
TäsmäKoulutuksen avulla päivität työntekijöiden osaamisen  uusien vaatimusten tasalle ja kehität ammattitaitoa tulevia työtehtäviä varten.

TäsmäKoulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin.

Palvelu on harkinnanvarainen ja maksullinen.

Lue lisää TäsmäKoulutuksesta

Yrityskohtaiset suomen kielen koulutukset

Onko työyhteisössänne vieraskielisiä henkilöitä, joiden työelämän suomen kielen taito tarvitsee kohennusta? Työpaikkasuomi-kielikoulutus on vastaus tähän tarpeeseen!

Yrityskohtaisesti räätälöitävä kielikoulutus kehittää työntekijän suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä ammattiin liittyvää kielitaitoa.

Palvelu on harkinnanvarainen ja maksullinen.

Lue lisää Työpaikkasuomi-koulutuksesta

Valmiit koulutusratkaisut

Tutkintokoulutuksen avulla vahvistat omaa tai henkilöstön tehtävänkuvaan liittyvää osaamista. Koulutus räätälöidään työtehtävään ja työntekijälle sopivaksi kokonaisuudeksi. Se voi sisältää koko tutkinnon tai soveltuvimmat tutkinnon osat.

Oppisopimuskoulutus sopii erinomaisesti työn ohella opiskelun muodoksi ja on maksutonta työantajalle ja työntekijälle.

Jos henkilöstö tarvitsee osaamista täsmälliseen tarpeeseen, on lyhytkoulutus ratkaisu. Lyhytkoulutuksen kesto vaihtelee puolesta päivästä muutamiin viikkoihin.

Tarjontaamme kuuluvat erilaiset työelämän passit ja kortit kuten anniskelu- ja hygieaniapassit tai työturvallisuus- ja työhyvinvointikortit. Meiltä saat sekä koulutukset että testit.

Oppisopimus on edullinen investointi työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja sitouttamiseen

Oppisopimus sopii henkilöstön uudelleen koulutukseen, uuden työvoiman rekrytointiin ja osaamisen kehittämiseen.  Oppisopimuskoulutuksella kehitetään joustavasti ja käytännönläheisesti osaamista työnantajan ja työntekijän tavoitteiden mukaisesti. Oppisopimuskoulutus on sekä työnantajalle että työntekijälle maksutonta.

Palvelemme oppisopimusasiakkaita Uudellamaalla ja valtakunnallisesti verkon kautta. Voit olla yhteydessä yksittäisestä työntekijästä tai isommasta ryhmästä.

Haluatko tietää lisää?

Tavoitat oppisopimuksen asiantuntijamme arkisin klo 8–16 palvelunumerosta 0400 360 731 tai oppisopimus@careeria.fi.

Tutustu tarkemmin oppisopimuskoulutukseen

Onko yrityksesi rekrytoimassa tai muutostilanteessa?

Rekrytoimassa

Onko yritykselläsi haasteita löytää ammattitaitoisia työntekijöitä?Rekrytointia voi tehostaa RekryKoulutuksella.

RekryKoulutus on yrityksen tarpeisiin räätälöityä työvoimakoulutusta, jonka kesto on yleensä 2–4 kuukautta. Koulutus antaa opiskelijoille pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään.

Koulutuksen jälkeen yritys työllistää koulutuksen hyväksytysti suorittaneet.

Työnantajan maksuosuus koulutuksen kustannuksista on 30 prosettia.

Lue lisää RekryKoulutuksesta

Muutostilanteessa

Onko yrityksesi tilanteessa, jossa henkilöstöä joudutaan lomauttamaan tai irtisanomaan?

MuutosKoulutuksen avulla yritys voi kantaa vastuuta työntekijöidensä tulevaisuudesta. Sen tavoitteena on auttaa irtisanottuja työntekijöitä löytämään uuden työpaikan.

Työnantajan maksuosuus on 20 prosenttia kokonaishinnasta.

Lue lisää MuutoKoulutuksesta

Jätä yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteydenottoni koskee

5+1 syytä panostaa henkilöstön osaamiseen — lataa opas!

Motivoitunut, innostunut, sitoutunut ja osaava – näillä adjektiiveilla on helppo kuvailla yrityksen tahtotilaa henkilöstönsä suhteen. Mutta miten tavoite on mahdollista saavuttaa? Yksi keskeisimmistä tekijöistä on panostaminen henkilöstön osaamiseen.

Oletko valmis nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle ja luomaan entistä parempaa työntekijäkokemusta? Lue oppaastamme, miksi se kannattaa!

Etsitkö osaajaa tai harjoittelijaa yritykseesi?

Mies katsoo tietokoneruutua, jossa näkyy monta ihmistä kokouksessa samaan aikaan.

Palautteesi on meille tärkeää. Kehitämme sen pohjalta koulutuksen laatua ja yhteistyötä työpaikkojen kanssa.

Haluamme kuulla työpaikkaohjaajilta ja työpaikkojen edustajilta kokemuksia ohjaustyöstä ja yhteistyöstä kanssamme. Valtakunnallisella kyselyllä kartoitetaan tyytyväisyyttä yhteistyöhön. Kysymykset koskevat toiminnan asiakaslähtöisyyttä, sopimusprosessia, ohjausta ja tukea. Niissä ei arvioida opiskelijaa.

Hyödynnämme kyselyn tuloksia oman koulutustoimintamme laadun kehittämisessä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään myös valtakunnallisesti koulutuksen laadun seurannassa ja kehittämisessä, ja ne vaikuttavat koulutuksenjärjestäjien rahoitukseen.

Palautetta kerätään työpaikoilta, joissa on ollut opiskelijoita oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Kyselyitä on kaksi erilaista: työpaikkaohjaajakysely ja työpaikkakysely. Opetushallitus lähettää työpaikkaohjaajalle kyselylinkin päättyneen työpaikkajakson jälkeen. Työantajan edustaja saa meiltä linkin työpaikkakyselyyn kerran tai kaksi vuodessa, jos työpaikalla on edeltävän puolen vuoden aikana ollut opiskelijoita oppi- tai koulutussopimuksella.

Lisätietoa palautekyselyistä